PUHDISTUSKUURI

Kuitua ja yrttejä sisältävä ravintolisä

Pakkauskoko: 170 g, jauhe muovipurkissa

Annostus: 1 – 3 tl kahdesti päivässä; aloitus pienellä annoksella, jota kasvatetaan vähitellen. Sekoitetaan nesteeseen ja juodaan heti.


Puhdistuskuuri.jpg


Moitteeton suoliston toiminta antaa virtaa koko keholle. Bioteekin Puhdistuskuuri edistää suoliston toimintaa sekä puhdistaa, elvyttää ja aktivoi kehon toimintaa. Kuuriluonteisesti käytettävä tuote tekee oikean kehon suursiivouksen, jonka jälkeen olo tuntuu kevyeltä ja energiseltä.

Puhdistuskuurin vaikuttavina aineina ovat yrtit, psylliumkuitu ja magnesium. Yrtit puhdistavat ja aktivoivat kehoa sekä edistävät ruoansulatusta. Psylliumkuitu sitoo itseensä vettä ja kuona-aineita, pehmentää suolen sisältöä ja edistää suolen toimintaa. Magnesium tehostaa psylliumin vaikutusta. Olo on virkeä ja energiaa riittää jälleen vaikka kodin suursiivoukseen.

Hyvänmakuista jauhetta nautitaan juomana muutaman viikon kuureina pari kertaa vuodessa, esimerkiksi joulun ja kesäloman jälkeen. Puhdistuskuurin jälkeen on helppo omaksua terveellisempiä elämäntapoja, joihin kuuluu mm. runsaskuituinen ruokavalio.

(bioteekki)