En ole ollenkaan tyytyväinen itseeni ja syömisiini. Muutaman päivän aikana olen syönyt ihan liikaa  ja epäterveellisesti. Olen syönyt pannukakkua, pringles-tölkki tyhjentyi 3 päivän aikana, sekä se ikuinen paheeni eli suklaa! *huokaus*
Painoideksi sekä vyötärö-lantion suhdemittaus näyttää normaaleja tuloksia. Ulkoisesti ei siis välttämättä voisi kuvitella millaisen ongelman kanssa kamppailen. Ei ainakaan vielä kun ulkona on viileää. Mutta kesän tullessa ja vaatteiden vähetessä saan taas hävetä vartaloani. Yritän kovasti saada terveemmän näköistä vartaloa ja terveempää kehoa kesään menneessä. Lopputulos tosin huolestuttaa.
Painoni on mennyt kauan jojon lailla. Voi olla kausia kun en syö paljon mitään. Ja kausia jolloin en mitään muuta teekään. Takana on yksi lievä ahminta-kausi.
Rasvaprosenttini on yli 30 eli PALJON!!! Siihen mahtuu todella monta kiloa rasvaa. Ihan liian monta.
Tuo lukema pitäisi saada alemmas. Vaaka ja mittanauha antaa vain osviittaa. Ja peilistä näkee jotain. Se todellinen ongelma on paljon syvemmällä. Kirjaimellisestikin.

Takana on huono kausi. Se masentaa mutta yritän olla vain välittämättä siitä. Joskus aiemmin tämä tunne sai syömään lisää. Koska kun on jo syönyt mitä tähän menneessä on tullu syötyä ni mitä väliä sillä lopulla sitten enää on? Näin olen ajatellut paljon. Nyt täytyy ottaa härkää sarvista ja tehdä loppu tästä. Olen kyllä toisaalta ylpeä siitä että itsehillintäni on kovasti kasvanut. En ole aikoihin enää ahminut niin kuin joskus ennen kun tuntui että seuraavaksi vatsalaukku varmaan repeää (näinkin voi ihan oikeasti käydä), pidin pienen tauon ja jatkoin taas syömistä hetken aikaa kunnes vatsassa alkoi taas tuntua liian täydeltä. Olen yrittänyt oksentaa. Kauan sitten. Olin katkera epäonnistuessani siinä. Ajatus siitä että voisi syödä mitä vain tuntui houkuttelevalta. Voisi syödä mitä vain koska sitten oksentaisi sen pois. Voi miten ihana ajatus! Mutta totuus on julma. Siitä aiheutuu paljon ongelmia eikä se todellakaan ole noin yksinkertaista. Olen myös leikitellyt ajatuksella että ostaisin jotain laksatiivia. Niimpä. Onneksi en koskaan ole ostanut sitä. Se vaikuttaa luonnolliseen suolentoimintaan. Monet jotka on käyttäny sellasta kärsii todella todella hitaasta suolesta. Vatsa menee jumiin ja maha on kuin koripallo. Se onkin varmaan jo vaikeampi juttu saada suoli toimimaan normaalisti ja luonnollisesti. Jos on käyttänyt paljon siihen vaikuttavia aineita.
Näiden asioiden kanssa ei todellakaan kannata "leikkiä".

Itselläni on aika hidas ruoansulatus. Riippuu syömisistäkin. Mutta anyway.
Voi helposti olla 2-3 päivää kun en käy vessassa isommalla hädällä. On tämä kuitenkin iso edistys siihen mitä se on joskus ollut. Oli aika (kauan sitten) jolloin kävin isommalla hädällä noin kerran viikossa. Sen jälkeen 1-2 kertaa viikossa.
Nykyään yritän syödä kuitua ja muutenkin terveellisemmin. Joka arkiaamu syön kaurapuuroa.
Myöskin bioteekin puhdistuskuuri tulevaisuudessa vaikuttanee tähän asiaan.
Olen aika laiskasti ottanut sitä. Pitäisi skarpata. Kaupasta voisi ostaa vaikka appelsiini-täysmehua ja sekoittaa siihen se.