Kaikki rasvaprosenttilaskurit mitä olen tänään mennyt läpi netissä, on antanu eri vastauksen. Suurimmillaan on muutaman prosentin heitto. Ja yhtä tulosta en ota edes huomioon koska se näytti jotain päälle 20% minkä omakin järki sanoo että on kaukana totuudesta. Yksi oli aika lähellä omronin tulosta, oli hitusen alempi kuin se. Päättelykyvyillä voisi ajatella että se olisi se "varmin" ja lähimpänä totuutta. Ehkä?
Kylläpä se menee taas niiin vaikeaksi. *irvistys*

Tänään tosiaan otin taas bioteekin puhdistuskuuria. Jauhetta mikä muistuttaa kalanruokaa. Jos nyt vihdoin saisi sen kuurin pidettyä. En ole kertaakaan ottanut sitä vielä edes viikkoa putkeen. Josain vaiheessa neljä päivää peräkkäin oli ennätys? Se tekisi kyllä varmasti hyvää... Keho puhdistuisi ja ruoansulatus paranisi.
Tänään piti olla mittauspäivä mutta jätinkin merkkaamatta. Vatsa pömpöttää siihen malliin. Turvoksissa. Ja tuskimpa tänään syömäni pannukakku asiaa auttaa.
Tänään on muutenkin ollut aika mitäänsanomaton päivä. En ole tehnyt mitään. Miten ihminen voikin olla koko päivän tekemättä ei-mitään? Olen ollut koneella ja katsonut telkkaria. Ja syönyt (pari palaa tummaa leipää, 4 pientä palaa tummaa suklaata, pastaa, 2 palaa pannukakkua ja kermavaahtoa).
Olen vähän pettynyt siihen etten ole mitään saanut aikaiseksi tänään. Unohdus, pohkeita olen harjoituttanut. Mutta en muuta. Kyykkyjä vaikka pitäisi tehdä.
Ongelmakohtani on juuri jalat. Käsivarret saa peittoon jotenkin eikä niin paljon häiritse kuin nuo jalat. Pohkeet on isot. Ja reidet. Huh huh. Vaikkakin kiinteytynyt ne onkin. Ei ole enää niin hyllyvää kuin aiemmin. Huomenna kuntopyörän päälle. Ja toinen jauhepäivä. Tästä se lähtee. On lähdettävä!