Kuten arvata saattoi, tilasin jo sen hierontajutun ja geelin. Eli tämän täältä. Harkitsin myös tämän tilaamista, tarjouksessa kun oli. Siinä olisi kaksi tehotiiviste-putkiloa selluliittia vastaan ja virkistävä & kosteuttava vartalovoide. Tehotiivisteestä voi lukea lisää täältä. Kieltämättä ois houkutellut ostaa se, niin myyvä kuvaus tuotteella oli. Mutta ajattelin että tuo hierontakinnas + geeli on pitkäikäisempi. Kun geeli loppuu niin jääpähän ainakin se kinnas jäljelle. Ja geeliä voi aina tilata/ostaa lisää.
Tosiaan, tilasin sen netin kautta. Laskin että postimaksu on vähemmän kuin mitä bussi maksaisi edes takaisin lähimpään apteekkiin jossa tuota tuotemerkkiä myydään. Tilasin samalla yhden toisen käyttämäni apteekkituotteen. Samalla postimaksulla kun tulee niin... :)
Olen ihastunut tuohon tuotemerkkiin. Sitten joskus kun olen laihempi jne. niin tilaan tätä. Muutama kuukausi, pari kuukautta (?) sitten huomasin pieniä "raskausarpia" lantiolla. Ne näkyy todella huonosti, vain kun ihoa vähän "venyttää". Mutta kun/jos laihdun niin alkaa varmasti näkymään paremmin. Ne on tosin aika pieniä vielä, mutta hyvä ne on hoitaa. Rinnoissa on myös samanlaista.
Olen tyytyväinen. Ehkä jo perjantaina tai maanantaina tulee paketti. =)