Poljin tänään taas kuntopyörällä. 23min ylittyi. Aika hyvin, ainakin kun ajattelee että alle viidessä minuutissa jo aloin haluamaan lopettaa polkemisen. Mutta kyllä se siitä kun siihen vauhtiin pääsi. Kuntoni on parantunut. Jonkun mielestä kuntoni on huono, ja niinhän se vähän onkin. Mutta joka tapauksessa se on paljon parempi kuin mitä on ollut. On mukavaa että olen saanut vähän lihaksia takaisin. Ehkä pikku hiljaa alan taas olla se entinen minä. =)

Edellisellä kerralla kun poljin kuntopyörällä, ajattelin vanhoja lenkkejäni. Tuli pitkästä aikaa sellainen sama olo kuin silloin oli. Poskia kuumotti. Selkä kostui. Se toi paljon ajatuksia mieleeni. Mieleen muistui asioita ei vain vanhojen lenkkien osalta, vaan muutenkin sen ajan tapahtumia ja ihmisiä. Se oli häkellyttävää. Mutta samalta nauttisin siitä. Tuntui että olin askeleen lähempänä entistä minääni.

Paino on pysynyt aika paljon samoissa lukemissa. Mitat sen sijaan ovat muuttuneet. Hitaasti mutta varmasti. Tänään ei ollut varsinaisen mittauksen vuoro koska edellisesti oli vasta 5pv. Mutta silti uteliaisuuttani halusin kokeilla. Olin varma että olisin lihonnut, mutta toisin kävi. Oli lähtenyt taas. Toisesta pohkeestanikin oli lähtenyt 5pv aikana 0.5cm. Jos nämä tekemiset vihdoinkin yltäisi noihin pohkeisiin asti. Ne on niiiin kamalat! Oikea ongelmakohtani. Varsinkin kesää ja lyhyitä hameita ajatellen. Ei tälläsillä säärillä vielä kesävaatteisiin pukeuduta. Mutta ehkä nekin alkaa vihdoin jo niitä senttejä hävittämään. Kiinteytyneet ovat jo vähän.

Olen nyt enimmäkseen hyötyliikunnan lisäksi vain polkenut kuntopyörää ja tehnyt kyykkyjä. Nytten kun tuntuu että alkaa edistymään niin otan muitakin lisää. Kädet ja vatsa. Hiljaa hyvää tulee. Taidan kyllä aloittaa käsistä. Niitä jo yksi päivä treenasin vähän.
En ole ihan siinä kunnossa kuin toivoin olevani kesän tullen. Mutta ainakin tällä hetkellä olo on todella hyvä. Ja eiköhän tämä sama rata jatku.