Tällä hetkellä näyttää ihan hyvältä. Jos vain voimat ja itsehillintä pitää.
Sipsilakko on päällä. Samoin kuin bioteekin puhdistuskuuri.
Eilen myöhään illalla ja tänään aamulla oli vähän vatsa kipeä. Johtuu varmaan tuosta puhdistuskuurista. Psylliumkuitu on sellainen "mukava" että aiheuttaa suurimmalle osalle ihmisistä ilmaa vatsaan ja suolistoon. Mutta ehkä se ajan kanssa häviää. Nyt on kuitenkin jo ihan hyvä olo. Myöskin vatsa tietysti omalla tavallaan reagoi siihen kun tuleekin jtn "vierasta" mihin ei ole tottunut. Tänään on neljäs kuuripäivä. Edelleen annoksena se teelusikallinen kerran päivässä. Tässä muutaman päivän sisään voisi nostaa annoksen kahteen kertaan päivässä. Katson ensin että onko millasia oireita vielä.

Tonalin on tuote mitä olen miettynyt. Ainakin se lupaa paljon. Siinä on pääosassa aine jota saa mm. lihasta ja maitotuotteista. Hintaa sillä on 31.90e.
Tuossa tuotteessa houkuttelee tuo että se polttaa rasvaa. Korkea rasvaprosenttini on aikamoinen työmaa ja olisi hienoa saada siihen vähän jotain helpotusta.
Yleensä olen vähän karsastanut kaikkia rasvanpolttajia jne mutta tämä tuote vaikuttaisi aika hyvältä. Luontaistuote kuitenkin.

Mutta ehkä kuitenkin Hierontakinnas + kiinteyttävä pesugeeli Svelt Sense Slimming Massage 200 ml menee Tonalin ohi jos noista kahdesta pitäisi valita. Tuo geeli on saanut kehuja, toimii kuulema aika hyvin ja nopeasti. Löysin tuo tuotteen etsimällä hierontakinnasta netistä. Olen jo jonkin aikaa sellaisen halunnut mutten ole mistään löytänyt. Tällä hierontakintaalla on kieltämättä hintaa, mutta vaikuttaa kyllä sen verran kestävältäkin että...
Ehkä ostan tuon kun raaskin. Täytyy miettiä hetken aikaa. Tosin tuon hinnan saisi nopeasti menemään tupakkaan ja alkoholiin, mitä en kumpaakaan käytä.
Vähän mietityttää vielä. Mutta aika varmasti kai vielä tänään tai ainakin tämän viikon aikana tuon tilaan.