Ostin viime viikolla Bioteekin puhdistuskuurin ja parina iltana otin sitä ja sitten se jäi. Tarkoitus oli ottaa mutta jotenkin vain "unohtui". Nyt tänään tavallaan aloitin kuurin uudestaan. Otin pikkulusikalla pikkasen jauhetta ja laitoin vesilasiin. Kun on kyse tuollaisesta mihin elimistö ei ole tottunut niin kannattaa aloittaa hitaasti. Aluksi otan pikkasen vain iltaisin. Sen jälken aamulla ja illalla. Ja sitten vasta nostan annosta isommaksi.
Kannattaa laittaa jauhe pieneen lasiin. Itsellä se jäi aika helposti lasin reunoille joten kun lasi oli tyhjä join heti perään toisen pienen lasillisen vettä joka samalla huuhtoi niitä reunoja.
En osaa jauheen lupauksista oikein mitään ajatella. Tosin eipä kuidut ja yrtit mitään pahaakaan voi elimistölle tehdä. Kuidunsaanti on niin vähäistä ja ruoansulatus hidasta. Sekin olisi jo iso juttu että vatsa toimisi kunnolla.
Tätä puhdistukuuria voin kyllä suositella helppouden puolesta vaikka aika aluillaan vasta itsekin olen. Maku on piparminttumainen eli ei ollenkaan paha. Itse ainakin mieluummin otan tätä jauhetta kuin juon jotain kamalan makuista ainetta. Hyh. Yhdestä sellaisestakin on kokemusta. 3-tehojuomaa kerran päätin kokeilla enkä montaa päivää sitä juonut.
Liikuntaa aion lisätä. Tänään kokeilin hiukka painoja pitkästä aikaa.
Tästä se lähtee -toivottavasti.