Valmistaja/markkinoija Polar Pharma Oy

Laihduttajan ongelmana on ylimääräinen rasva, josta kehomme pitää kiinni viimeiseen saakka. Kun syömistä vähennetään, niin elimistömme ottaa ensimmäisenä tarvitsemansa energian lihaskudoksesta. Se veltostuttaa lihaksia ja vie niistä voimaa.

Tonalin -tuotetta käyttämällä energian tarve ravinnosta vähenee ja dieettiä on helpompi noudattaa, kun rasvan energia vapautuu verenkiertoon. Tonalin on saavuttanut suuren suosion niin tavallisten kunnostaan huolehtivien ihmisten kuin urheilihoidenkin keskuudessa.

Polttaa rasvaa ja kiinteyttää!
Tonalin on alkuperäinen, Wisconsin yliopiston tutkimuksiin perustuva solutasolla toimiva, patentoitu ja kliinisesti tutkittu CLA-valmiste. Sen aktiiviaineet cis-9 trans-11 ja trans10 cis-12 -isomeerit ohjaavat aineenvaihduntaa hyödyntämään ensimmäiseksi rasvakudoksessa olevan energian. Näin rasva sulaa ja alla oleva lihaksisto tuntuu ja näyttää kiinteämmältä.

Tonalin CLA:sta on julkaistu yli 200 tieteellistä artikkelia, joista monet käsittelevät rasvaa vähentää vaikutusta elimistössä sekä rappeutumissairauksien estoa.

Kliinisesti tutkittu CLA-valmiste!
Kliiniset tutkimukset osoittavat, että Tonalin vapauttaa rasvaa rasvakudoksesta, jolloin rasvan määrä vähenee ja keho kiinteytyy, ehkäisee lihaksen proteiinien hajoamista ja tehostaa painon putoamista dieetin aikana. Tonalin myös ylläpitää jo saavutettua painon laskua.

Ainesosat:
Saffloriöljystä valmistettu vapaiden rasvahappojen seos 72 %, josta konjugoitu liholihappo CLA 80 %
Liivate 18,7 %
Kosteudensäilyttäjä (E422)
Vesi 1 %
Väriaineet (E172)

Annostus:
3-4 kapselia kahdesti vuorokaudessa aterioiden yhteydessä.


Pakkauskoko: 150.00 kaps