17.3.07 Tämä kuuri on alkanut aika huonosti. Kaksi päivää on ennätys mitä olen putkeen jauhetta ottanut. Silloinkin vain iltaisin.
Kolme päivää sitten (?) otin jauhetta. Ja heti tuli kaksi päivää väliä. Tänään aamupäivällä otin jauhetta taas ja seuraavan kerran aion ottaa huomenna illalla. Ehkä se tästä lähtee.
Appelsiinimehua voisi käydä maanantaina ostamassa. Vaikka jauhe ei pelkän vedenkään kanssa pahaa ole, mehu tuo varmasti siihen sitä "jotain". Mehun kanssa sitä ehkä tulee vähän helpommin otettuakin.

18.3.07 Nyt on taas kaksi päivää peräkkäin otettu jauhetta. Mahtaakohan huomenna tulla uusi ennätys?

20.3.07 Tulihan se uusi ennätys.  Tosiaan neljä päivää jo putkeen iltasin ottanu tuota jauhetta. Tänään ehkä ekan kerran alkoi tuntua jotain vaikutusta. Vessassa saanut istua pariin otteeseen.
Maanantaina ostin mehua. Appelsiini-ananasta. Oli jotenkin huono valikoima ja oli vaikeaa miettiä mikä sopisi jauheen piparminttumaiseen makuun. Ettei lopputulos ihan ällöksi tule. Mutta kyllä se mehu taitaa aika hyvin peittää jauheen maun, oli sitten melkein mitä mehua vain.

25.3.07 Taukoa oli jauheella taas. Tänään otin. Neljä päivääkö siitä tuli taukoa? Aijai...

28.3.07 Ei tämä kuuri oikein tunnu onnistuvan sitten millään. Taukoa on taas mutta syystä tällä kertaa. Lievä vatsatauti.

2.4.07 Tänään otin jauhetta pitkästä aikaa. Mehu on loppu joten sitä pitänee huomiseksi ostaa.

6.5.07 Tämä on jotenkin jäänyt. Jos ostaisi huomenna mehua ja taas yrittäisi? Silmissäni on tosin taas uusi tuote mitä haluaisin kokeilla. Mutta ehkä yritän nyt edes tämän tuotteen käyttää loppuun ensin. Tämä kun on sellainen mikä tekisi varmasti vatsalle ja suolistolle hyvää.

* * * * *

19.5.07
Nyt ajattelin (taas) ottaa tämän kuurin tosissani. Otin juuri n. rkl jauhetta, eli enemmän kuin ennen aloittaessani. Nyt täytyy ottaa tosissaan tämä. Puhdistuskuuri tekisi varmasti hyvää.

20.5.07 Tänään otin taas. Tällä kertaa fun lightin vadelma-sitruunan kanssa. Maultaan oli paras tähän menneessä.

21.5.07 En tiedä johtuuko vain itestäni mutta tuo jauhe... On ärsyttävää kun se jää lasin reunoille, tuntuu että sitä menee hukkaan suht lailla. Olisikohan jokin parempi tapa ottaa sitä?

26.5.07 Olen jo 7 päivällä ottanut jauhetta. Yksi päivä (eilinen) jäi välistä. Mutta muuten on kuuri aika hyvin sujunut. *tyytyväinen* Pitäisi nostaa annos 2x päivässä mutta...

05.06.07 Puhdistuskuuria 18 päivää ja 2-3 päivää kun jäänyt ottamatta. Eipä tämä kuuri niin kauhean hyvin ole mennyt, ei niin kuin olisi pitänyt mutta ihan tyytyväinen olen kuitenkin. =)
PALJON paremmin mennyt kuin aiemmin.