Ei ole lakko niin kauhean hyvin mennyt. Pistin tuonne vko 21 kohdalle että 40-60 ja tarkoittaa sitä että alle puolet on yhdestä pringles-purkista hävinnyt.
Voisin sanoa että eilen oli huono päivä henkisesti ja masensi ja tunsin pientä yksinäisyyttä ja hylkäystäkin, mutta tekosyitä ne syömisille olisi.
Kierolla tavalla ajateltuna pidän repsahdusta hyvänä asiana.
Annoin itselleni illalla luvan ottaa vähän. Tiedän että se olisi tuottanu isoja vaikeuksia että olisin roskiin heittänyt. Meinaan mun olisi pitänyt avata se purkki ja heittää sipsejä pelkästään pois. Jotta näyttäisi kaikkista vähiten epäilyttävältä ja eniten aidolta. Se olisi ollut vaikeaa!
Otin purkista sen verran kun itselleni soin ja ne syötyäni tuli huono olo. Aamulla otin myös vähän ja pikkasen huono olo tuli taas. Ehkä liikaa kerralla ja liian nopeasti.
Loput menee roskiin. en ole vielä laittanut, mutta menee kyllä.
Siksi tämä tapaus oli oikeastaan hyvä, että nyt jää viimisimmäksi kerraksi kun sipsejä syönyt niin se mielikuva että niistä tuli huono olo. Ja myöskin se katumus että oli niitä syönyt tuntui vahvana. Ehkä muistot noista oloista auttaa jatkossa tässä sipsilakossa.