Jauhe jäi eilen ottamatta enkä ole sitä tänäänkään vielä ottanut. Varmaan vielä täsä kohta otan sen. Huomenna en ole illalla kotona joten jos en tänään ota niin sitten ois jo kolme peräkkäistä jauheetonta päivää.
Lisäsin sivulle lisäaineet josta löytynee ihan hyödyllistä (ja pelottavaakin) tietoa. Aion vielä täydentää sitä. Onkimalla lisää tietoa.

Liikaa on tullut syötyä taas. Inhottaa. On kova halu tulla sellaiseksi hoikaksi ja kauniiksi. Rasvaprosenttia kun saan alemmaksi niin se varmasti vaikuttaa moneen asiaan! Odotan sitä aika innolla. Mutta tätä menoa se ei kyllä ikinä onnistu. Pitäisi kunnolla alkaa tehdä työtä sen eteen. Syömistä olen aika hyvin tarkkaillut. Mutta tiedän toki että se vaatii paljon enemmänkin. Liikunta olisi aika pääasia.
Maanantaina se tapahtuu. Loppuviikon omistan vielä muille menoille ja sunnuntain levolle. Maanantai on hyvä päivä aloittaa aina kaikki. Tekosyitä on turha alkaa keksiä. Turhaa on myös rutista ja valittaa. Jos ei kuitenkaan edes yritä tehdä asioille mitään. Konkreettisesti.
Tänne tulee varmasti liikuntaan liittyvää asiaa vielä. Olen jo aiemmin ajatellut lisääväni tänne yksiä ohjeita joita olen jonkinlaisen nipun kerännyt yhteen kansiooni. Skanneri vain ei ole ollut toiminnassa. Voisin toki ihan vain kirjoittaakin ne. Ei kaikkiin kuvia tarvitse? Tai sitten ne kuvat voi myöhemmin lisätä.
Näin tänään. Vähän ontuvaa kirjoitusta.


Kiroilevasiili.fi